Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Etherische oliën

Etherische oliënForever werkt samen met een gepassioneerd team van wetenschappers, boeren, aromatherapeuten en botanisten. Dit team is de hele wereld afgereisd om de meest pure botanische extracten te vinden en speciaal voor u te oogsten.

 

 

 

Etherische olie – Lavander

Het gebruik van lavendel gaat eeuwen terug en is gedocumenteerd in oude Griekse, Romeinse en Bijbelse teksten. Voor religieuze rituelen werden in tempels naast lavendel ook aloë vera, kruiden en specerijen gebruikt.

Lees meer

 

 

 

etherische olie defenseEtherische olie – Defense

Een mix die een perfect uitgebalanceerde combinatie biedt van natuur zuiverste Kruidnagel, Sinaasappel, Kaneel, Rozemarijn, Wierook, Eucalyptus en Jeneverbessen.

Defense ondersteunt u in uw kracht en vitaliteit.

Lees meer

 

 

eterische olie peppermintEtherische olie – Peppermint

Pepermunt werd al gebruikt in de Griekse en Romeinse oudheid, als decoratie en voor de verfrissende geur.

Forever™ Essential Oils Peppermint wordt gewonnen uit planten die sinds 85 jaar op dezelfde boerderij worden verbouwd en geoogst. Van nature hebben deze planten een hoger pepermuntgehalte, waardoor het verkoelende effect verkregen wordt waar pepermunt bekend om staat.

Lees meer

 

etherische olie lemonEtherische olie – Lemon

Citroen levert de bekendste en meest geliefde olie op. Deze olie wordt al eeuwenlang overal ter wereld gebruikt om insecten te weren, te desinfecteren en kleding te reinigen en te parfumeren met haar frisse geur.

Lees meer

 

 

combo packEtherische olie Bundel

De Forever™ Essential Oil Bundle bevat één van elke Forever™ Essential Oil single note én blend – geniet van de weldaad!

 

Lees meer