Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Forever Freedom

freedomForever Freedom bevat naast alle voordelen van de Forever Aloe Vera Gel ook MSM, glucosamine en chondroïtine. Hiermee is het niet alleen een perfecte basis aanvulling van voedingstoffen maar ook de ideale drank voor sporters en voor iedereen die ook op oudere leeftijd nog actief wil blijven.

N.B. Bevat de volgende allergenen: garnalen-, krab- en kreeftelementen

Glutenvrij

Inhoud: 1 liter

 

 

Draagt bij aan

* Ondersteunt een goede spijsvertering

* Draagt bij aan een goede gezondheid en energiebalans

* Rijk aan vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen

* Ondersteunt de gewrichten en de spieren

Gebruiksaanwijzing

Drink tweemaal daags 30 tot 60 ml (gemiddeld 45 ml) Forever Freedom. Deze hoeveelheid kan worden aangepast, afhankelijk van persoonlijke ervaring. Aanbevolen wordt om de Forever Freedom tenminste drie maanden aaneengesloten te gebruiken. Drink dagelijks één tot anderhalve liter water. Dit bevordert de afvoer van afvalstoffen in het lichaam. Meng voor een optimale werking de Forever Freedom niet met warme dranken.

Advies

Bewaar Forever Freedom na opening afgesloten in de koelkast. De krachtige bestanddelen gaan daarmee niet verloren. Na opening is de gel 4 tot 5 weken houdbaar. Goed schudden voor gebruik. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet overschrijden.

ingredienten

Prijs

40,28 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel