Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Ontdek ons anti-rimpels product Infinite by Forever

Anti-rimpels aloe inspired

Maak kennis met Infinite by Forever. Een nieuwe, innovatieve anti-rimpels huidverzorgingslijn, voor hem en haar. Infinite is ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met diverse plantenextracten. De lijn bestaat uit vier producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. De formules helpen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en geven u een stralende, gehydrateerde huid.

De effecten van ouder worden

anti-aging verdorde pruimvergelijk de huid eens met een pruim. Een jonge, gladde huid doet denken aan een verse pruim. Maar naarmate we ouder worden, verliest onze huid sneller vocht. Tel daarbij nog de invloeden van buitenaf, zoals vervuiling en de zon, waardoor onze huid elasticiteit, glans en stevigheid verliest. Een droge, ouder wordende huid kan er dof uitzien en is meer vatbaar voor rimpels en fijne lijntjes – net als een pruim dia al wat langer op de fruitschaal ligt.

 

 

Herstel de vochtbalansanti-aging pruim

We kunnen de tijd niet terugdraaien. Maar we kunnen wel de vochtbalans van de huid proberen te herstellen, de aanmaak van callogeen stimuleren en de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels verminderen – om zo uw huid er uit te laten zien als een vers geplukte pruim.

Infinite biedt u krachtige parfumvrije huidverzorging die een egale huid stimuleert. Met Infinite by Forever zult u verschil zien en voelen. De producten zijn zeer geschikt voor de drogere en gevoelige huid

Een nieuwe manier om aloë te ervaren

anti-aging infiniteBij het ontwikkelen van Infinite by Forever hebben experts gebruik gemaakt van plantenextracten, die samen met de meest recente huidtechnologie, de werking van aloë niet alleen versterken maar ook aanvullen.

De Infinite formules versterken elkaar zodat u gebruik kunt maken van krachtige huidverzorging die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen schoonheid van binnenuit. De producten geven u een stralende, gehydrateerde huid die er jonger uitziet en jonger aanvoelt.

 

Bekijk hieronder het resultaat na een maand

anti-aging 1 anti-aging 2

restoring crèmeRestoring crème

Restoring crème met meer dan 15 verschillende ingrediënten, absorbeert snel en voelt licht en soepel aan. Het combineert de laatste ontwikkelingen in huidverzorging met aloë vera, krachtige açai & granaatappel en een mix van etherische oliën om de drogere huid aan te vullen en er jonger uit te laten zien. Met deze crème is uw anti-aging programma compleet!

Lees meer

 

 

firming serumFirming serum

Firming serum richt zich op de tekenen van veroudering met één van de meest opwindende doorbraken in de wetenschap. Het bevat Trifluoroacetyl Tripeptide-2, een peptide van drie aminozuren dat het natuurlijke proces van de huid nabootst om de stevigheid te vergroten. Met krachtige, natuurlijke ingrediënten en onze gepatenteerde aloë vera ondersteunt firming serum de hydratatie, zachtheid en stevigheid van de huid die jonger oogt en aanvoelt.

Lees meer

 

 

firming complexFirming complex

Schoonheid gaat dieper dan de huid – het start met voeding. Firming complex is een exclusief beauty supplement, gericht op het van binnenuit verminderen van de effecten van veroudering op de huid. Bevat een unieke mix van Franse meloenconcentraat, phytoceramides (tarwe lipide extract) en marine collageen. Ondersteunt de hydratatie van de huid, reduceert de verschijning van diepte bij rimpels en verhoogt de veerkracht en flexibiliteit van de huid.

Lees meer

 

 

hydrating cleanserHydrating cleanser

Hydrating cleanser is een milde cleanser met natuurlijk verkregen ingrediënten zoals appel-extract en appel aminozuren. Het ingrediënt Sodium cocoyl glycinaat is een milde reiniger die hypoallergeen is en niet irriteert. Maakt de huid schoon en zacht, zonder uit te drogen. Een goede basis voor de rest van uw anti-aging routine.

Lees meer

 

 

infinite by forever setInfinite by Forever set

Infinite by Forever is een complete anti-aging huidverzorging, geschikt voor mannen en vrouwen. Deze set bevat vier producten die perfect op elkaar zijn afgestemd: hydrating cleanser, firming serum, restoring crème en firming complex. Deze krachtige huidverzorging helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en geeft een stralende, gehydrateerde huid.

Lees meer