Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Forever bee honey

forever bee honeyHoning is een bijzonder natuurproduct, met als opvallend kenmerk dat de mens het niet kan namaken. Het is één van de oudste voedingssupplementen. Forever Bee Honey kan als zoetstof worden gebruikt in plaats van biet- of rietsuiker. Bovendien bevat onze honing een combinatie van fructose, glucose en veel waardevolle vitaminen en enzymen. Forever Bee Honey bevat geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

N.B. Bevat geen kunstmatige kleur, smaak of geurstoffen

Glutenvrij

 

 

Gebruiksaanwijzing
Forever Bee Honey is een lekkernij op bijvoorbeeld brood, pannenkoeken en in de thee. Verhit de honing niet boven 40°C. Hierdoor wordt de kwaliteit van het product aangetast. Na verloop van tijd kunnen er kristallen in Forever Bee Honey ontstaan. Verwarm het product in dat geval au bain marie (tot maximaal 40°C) totdat de honing weer vloeibaar is.

Bewaaradvies
Bewaar honing koel, bij een temperatuur van 12°C (niet in de koelkast). Hiermee wordt voorkomen dat de honing gaat gisten, donkerder wordt en een sterkere smaak krijgt. Bewaar de honing op een donkere plaats, aangezien licht kristallisatie bevordert. Vermijd temperatuurschommelingen
om versnelde kristallisatie te voorkomen.

Advies
Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Honing is niet geschikt voor zuigelingen tot één jaar oud.

Inhoud: 500 gr

Prijs

19,72 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel