Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Forever bee pollen

Forever bee pollenBijenpollen worden gemaakt door bijen die stuifmeel uit bloemen en planten verzamelen en waar zij nectar en speciale enzymen aan toevoegen. De Forever bijenpollen worden opgevangen in een speciaal opvangsysteem dat voor de ingang van de korf hangt. Zodra een bij via deze weg de korf invliegt, vallen de stuifmeelkorrels van zijn pootjes in de opvangbak. Zo kunnen wij er dankbaar gebruik van maken en weten we zeker dat we jou een puur product kunnen bieden. Forever Bee Pollen kun je in elk seizoen van het jaar gebruiken.

De voedingsstoffen in bijenpollen worden gemakkelijk door het lichaam opgenomen. Bijenpollen bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede gezondheid, waaronder zestien verschillende vitaminen en alle noodzakelijke mineralen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid: 1 – 3 tabletten.

N.B. Bevat geen kunstmatige kleur, smaak of geurstoffen. Glutenvrij.

Draagt bij aan

* Voedingssupplement
* Een rijke bron van energie
* Wordt gemakkelijk door het lichaam opgenomen

Gebruiksaanwijzing
Begin met 1/4 tablet per dag, als test op een allergische reactie. Verhoog dan geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Een normale dosering bestaat uit één à drie tabletten per dag, in te nemen bij de maaltijd, met water. Voor extra energie wordt Forever Bee Pollen vaak gecombineerd met Aloe Vera Gel of Aloe Berry Nectar. Forever Bee Pollen is een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding.

Advies
Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet overschrijden

Inhoud: 100 tabletten

Forever bee pollen

Prijs

17,81 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel