Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Forever bee propolis

Forever bee propolisPropolis bestaat voornamelijk uit hars en is een natuurlijk materiaal dat door bijen wordt verzameld uit de bladeren, knoppen en schors van bomen (voornamelijk de populier). Het woord ‘Propolis’ komt uit het Grieks en betekent Pro=voor en Polis=stad, hetgeen zich laat vertalen als bescherming voor de stad of beschermer van de stad. Met deze buitengewone substantie dichten de bijen alle kieren in de korf of kast. Zo beschermt de propolis de ‘stad’ van het bijenvolk tegen gevaren van buitenaf alsook tegen de verspreiding van infecties binnenuit.

N.B. Bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- of geurstoffen. Bevat allergenen amandel- en soja elementen.

 

 

Draagt bij aan
* Voedingssuplement
* Bevordert de natuurlijke weerstand
* Ondersteunt het immuunsysteem

Gebruiksaanwijzing
Begin met 1/4 tablet per dag, als test op een allergische reactie. Verhoog dan geleidelijk tot de gewenste hoeveelheid. Een normale dosering bestaat uit één à twee tabletten per dag.
De tabletten kunnen worden gekauwd of met water worden doorgeslikt.

Advies
Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden.Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Inhoud: 60 tabletten

Forever free propolis

Prijs

37,10 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel