Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Forever hand sanitizer

forever hand sanitizerUw handen komen dagelijks in contact met bacteriën. Het is van belang om de handen hygiënisch te reinigen en te verzorgen om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. Forever Hand Sanitizer desinfecterende (99,9%) handgel biedt de perfecte manier van hygiënisch reinigen voor onderweg, op vakantie, of als handhygiëne bij babyverzorging. Bevat tevens verzachtende en vochtinbrengende ingrediënten en heeft een frisse geur van citroen en lavendel.

 

 

 

 

Draagt bij aan
* Hygiënische handreiniging
* Met verzorgende aloë vera en honing
* Droogt in enkele seconden
* Heerlijke citroen en lavendel geur

Gebruiksaanwijzing
Knijp een hoeveelheid van de Forever Hand Sanitizer handgel op de binnenkant van uw droge handen en maak de “handenwas” bewegingen totdat ze weer opnieuw droog zijn. Gebruik voldoende om de handen grondig te reinigen.
Spoel de handen niet af. Kinderen onder de 6 jaar mogen alleen onder toezicht de handgel gebruiken.

Voorzorgsmaatregelen
Vermijd contact met ogen en of beschadigde huid. Indien oogcontact zich voor doet, grondig uitspoelen met water. Licht ontvlambaar. Stop het gebruik in geval van irritatie of uitslag en neem contact op met uw arts. Buiten bereik van kinderen houden. In geval van inslikken direct een arts raadplegen.

Ingrediënten:
Alcohol Denat.,Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice (Stabilized* Aloe Vera Gel), Mel, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Tetrahydroxypropyl Ethylenediamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Myristate, Cirtic Acid, Parfum, Citral, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Limonene, Geraniol, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Inhoud: 59 ml

Prijs

4,60 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel