Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Argi+ stick pack

argi+Met ARGI+ kunt u de hele dag doorgaan en levert u optimale prestaties. Argi+ bevat de perfecte mix van het aminozuur L-Arginine en verschillende synergetisch werkende vitamines. Gemengd met voldoende water vormt het de ideale voedzame drank voor sportieve mensen met een hoge spierbelasting. Argi+ geeft je lichaam de boost om de gehele dag  fit te blijven. Overal en altijd ! Extra handige verpakking voor onderweg: Niet alleen ideaal om mee te nemen, maar ook perfect om als sample mee te geven!

Glutenvrij
N.B. Als u op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat (voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen), raden wij aan om u te wenden tot een arts, voordat u ARGI+ neemt. ARGI+ is niet geschikt als u zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Draagt bij aan
* Gunstige bloeddruk
* Goed voor hart- en bloedvaten
* Verhogen de weerstand
* Stimuleren van spiergroei
* Een goede botaanmaak
* Behoud van gezonde cellen en weefsels
* Bevorderen van de seksuele functie bij mannen
* Draagt bij aan de verwerking van vet en glucose

Gebruiksaanwijzing
Neem dagelijks één stick ARGI+™ en meng dit goed door 240 ml water of drank naar keuze.

Waarschuwing
Raadpleeg voor gebruik een arts wanneer u zwanger bent, borstvoeding geeft of gezondheidsproblemen ondervindt. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren, op een droge plaats, koele plaats. Niet gebruiken indien de verzegeling verbroken of verwijderd is. De aanbevolen dagelijkse portie niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen substituut voor een gevarieerde evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Inhoud: 30 sticks

argi+

Prijs

67,63 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel