Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Forever Immublend

Forever ImmublendForever ImmuBlend is speciaal ontworpen om de werking van het immuunsysteem te ondersteunen en te verbeteren. Elk ingrediënt is zorgvuldig gekozen en speelt een rol in de ondersteuning en verbetering van het immuunsysteem. ImmuBlend helpt het lichaam haar biologische afweersysteem te verbeteren.
ImmuBlend bevat de volgende werkzame voedingsstoffen; fructo-oligosacchariden, lactoferrine, maitake en shiitake paddestoelen, samen met vitamine C & D en zink zorgen voor een extra boost.
Elk van deze ingrediënten draagt bij aan het welzijn van uw lichaam.
Deze exclusieve formule levert zowel fundamentele voedingsstoffen, die nodig zijn voor een gezond immuumsysteem, als natuurlijke plantaardige voedingsstoffen om het immuumsysteem teverbeteren en te ondersteunen.

Glutenvrij

 

Draagt bij aan
* Voedingssupplement
* Ondersteunt het immuunsysteem
* Bestrijdt vrije radicalen

Gebruiksaanwijzing
Neem twee tabletten in met een ruime hoeveelheid water.

Advies
Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit voedings-supplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Dosering niet overschrijden.

Inhoud: 60 tabletten

Forever Immublend

Prijs

20,99 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel