Wenst u een korting van 5% levenslang op de producten? Contacteer ons voor meer informatie !

Vitolize women

vitolize womenHet vrouwelijk lichaam heeft gedurende het leven te kampen met vele natuurlijke lichamelijke processen zoals premenstruele klachten, menopauze of een ontregelde waterhuishouding veroorzaakt door hormoonveranderingen of een tekort aan voedingsstoffen. Vit♀Lize Women bevat een combinatie van antioxidant rijke fruitsoorten, kruiden, vitaminen en mineralen, speciaal ontwikkeld om de innerlijke balans te bevorderen.
Vit♀Lize bevat een mix van o.a. appelpoeder, Passiebloem, Schisandra bessen en veenbessen. Elk van deze ingrediënten wordt al eeuwenlang gebruikt voor een goede hormoonbalans en om de algehele gezondheid te verbeteren. Passiebloem zorgt voor ontspanning en bevordert de nachtrust. De Schisandra draagt bij aan de fysieke en het mentale welzijn, en ondersteunt het lichaam bij langdurige inspanning. Vit♀Lize bevat voedingsstoffen om de gezondheid en de hormoonbalans te ondersteunen.

Glutenvrij

Draagt bij aan
* Voedingssupplement
* Draagt bji aan het fysieke en het mentale welzijn
* Ondersteunt hormoonbalans
* Bevordert de goede nachtrust

Gebruiksaanwijzing
Neem dagelijks drie tabletten in met een ruime hoeveelheid water.

Advies
Gebruik het product niet indien de verzegeling onder de dop verbroken of verwijderd is. Sluit de verpakking goed af en bewaar het product op een koele, droge plaats. Buiten bereik van kinderen houden. Dit voedingssupplement is geen substituut voor gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Inhoud: 120 tabletten

vitolize women

Prijs

33,92 €

U woont in België bestel U woont in Nederland bestel